Läs mer om oss

there is no elevator to success

you have to take the stairs

________________Empire of Sales AB är en arbetsplats där personalen motiveras utav framgång och ________________målsättningen är att alltid vara bäst - därför är alla våra säljteam alltid ________________högpresterande. Företaget grundades utav unga och mycket drivna entreprenörer med                             ett gemensamt mål, framgång!
Vi har många års erfarenhet av event samt telefonförsäljning vilket gör att vi kompletterar varandra väldigt bra. Här tvekar vi inte på att oerfarna säljare utvecklas till fullt utvecklade affärsmän/affärskvinnor med höga mål och säljresultat. Utmaningen är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande och samtidigt uppnå dina personliga mål, därför ger vi dig precis det material du behöver för att på bästa sätt förmedla våra produkter och tjänster. Vi strävar efter att ha en öppen företagskultur där det sociala umgänget är viktigt samtidigt som vi alla tar våra arbetsuppgifter på stort allvar. Utbildningar och löpande coaching är en del av vår vardag, även för våra supersäljare. Hos oss kan du aldrig bli fullärd!
Vi bearbetar både nya och befintliga kunder och prioriterar alltid att våra leverantörer ska känna sig trygga i att vi hanterar deras varumärken i all kundkontakt. Genom våra intensiva utbildningar, teambuilding och den otroliga arbetsglädjen som finns så kommer bolaget nå långa anställningstider, hög kunskapsnivå på både produkt/tjänst och säljteknik vilket kommer skapa ett mervärde för våra leverantörer.

har du några frågor kan du ställa dom här, eller varför inte skicka in en spontanansökan.